Vuohenjuusto-ruohosipulitorttu

Over 60 mins
(8:lle)
Rate it:
Mean 0, rated 0 times
Vuohenjuusto-ruohosipulitorttu
Vuohenjuusto-ruohosipulitorttu

Ingredients:

Tai

200 gSunnuntai Leivontamargariinia
3 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
2 dljuustoraastetta
0,75 dlkylmää vettä

Täyte:

1 jarkypsyttämätöntä vuohenmaitojuustoa
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 dlkermaa tai maitoa
3munaa
0,5 dlhienonnettua ruohosipulia
0,5 tspsuolaa
0,25 tsprouhittua mustapippuria

Koristeluun:

minitomaatteja ja tuoretta basilikaa tai ruohosipulia

Recipe:

  1. Sulata taikina. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoinen pala ja aseta se vuoan pohjalle.
  2. Jos teet itse taikinan, nypi huoneenlämpöinen margariini, vehnäjauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon kylmä vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi.
    Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja paista uunin alatasossa 30-35 minuuttia.
  4. Anna jäähtyä. Irrota torttu vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Koristele minitomaateilla ja tuoreilla basilikan lehdillä.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message