Syksyn suklainen omenakakku

Over 60 mins
Rate it:
Mean 0, rated 0 times
Syksyn suklainen omenakakku
Syksyn suklainen omenakakku

Ingredients:

3munaa
2 dlsokeria
1 1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
4 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 tlvanilliinisokeria
1 dlomenasosetta
100 grouhittua tummaa suklaata

Vuoan voiteluun:

Vuoan leivitykseen:

Recipe:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Juokseva Sunnuntai ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan omenasose ja suklaarouhe. Kaada taikina 1½ litran voideltuun ja leivitettyyn kakkuvuokaan.
  3. Paista uunin alatasossa noin 45 minuuttia.
  4. Sulata kuorrutusta varten suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Anna suklaan sulaa sekoittamatta. Lisää Juokseva Sunnuntai ja maito, sekoita tasaiseksi ja kaada kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Ripottele pinnalle suklaarouhetta tai nonparelleja. Säilytä kakku kuvun alla. Kakku on mehevimmillään seuraavana päivänä.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message