Suklaa-chilikakku

Over 60 mins
Rate it:
Mean 0, rated 0 times
Suklaa-chilikakku
Suklaa-chilikakku

Ingredients:

4 dlSunnuntai 1kg gluteeniton jauhoseos
2,5 dlintiaani- tai ruokosokeria
2 tspsoodaa
175 gSunnuntai Laktoositon leivontamargariini
1 dlomenamarmeladia
250 glaktoositonta turkkilaista jogurttia
1-1 1/2 pcstuoretta chiliä
100 gtummaa suklaata

Kuorrutus:

100 gtummaa suklaata
35 gSunnuntai Laktoositon leivontamargariini
1 tbsphunajaa tai siirappia

Recipe:

  1. Voitele huolellisesti noin kahden litran vetoinen kakkuvuoka, jauhoita (gluteenittomilla) korppujauhoilla jos haluat keliaakikoille sopivan version.
  2. Laita uuni lämpenemään 175-asteeseen.
  3. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  4. Pese chili, halkaise pituussuunnassa ja poista siemenet. Pilko pieniksi paloiksi. Lisää taikinaan chiliä oman mieltymyksesi mukaan.
  5. Sekoita sulan margariinin joukkoon omenamarmeladi, jogurtti ja chilipalat.
  6. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne hyvin sekoittaen nesteen joukkoon.
  7. Kaada voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175-asteessa noin tunti.
  8. Jäähdytä kakkua hieman ennen kuorrutteen lisäämistä.

Kuorrute:

  1. Sulata suklaa ja margariini mikrossa. Lisää hunaja tai siirappi ja sekoita hyvin.
  2. Kaada kuorrute kakun päälle. Voit lisätä päälle vielä suklaalastuja.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message