« Back
Sieni-pekoni-ohrapiirakka
Over 60 mins
8-12 palaa
Rate it:
Mean 4, rated 5 times
Print
Ingredients:
100 g
Sunnuntai Leivontamargariini
2 dl
Sunnuntai Special Wheat Flour 2 kg
1 dl
Sunnuntai Hieno Täysjyväruisjauhoja
1 dl
juustoraastetta
1 dl
vettä
Täyte:
1 dl
Torino 600g ohrahelmi
200 g
sienikuutioita (Sauvon)
1/2
sipuli
170 g
pekonia
2 dl
kermaa
2
munaa
1/2 tsp
suolaa
Recipe:
Nypi pehmeä margariini, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin voidellun pyöreän (28 cm) pohjalle ja reunoille.
Keitä ohrahelmet paketin ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin.
Valuta sienet.
Kuori ja pilko sipuli.
Suikaloi pekoni.
Ruskista ensi pekonisuikaleita muutama minuutti. Lisää sienet sekä sipuli ja jatka paistamista hetken aikaa. Jäähdytä täytettä hieman.
Sekoita kerma, munat, mausteet ja ohrahelmet. Lisää joukkoon paistetut pekonit, sienet ja sipulit.
Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.
Try also these
Orange cupcakes
Omena-kanelipuuro
Mausteiset kaura-porkkanalastut
Our products used in this recipe
500 g
Sunnuntai Special Wheat Flour 2 kg 2 kg
Sunnuntai Hieno Täysjyväruisjauho 1 kg
600 g
Comments:
Add comment
Add comment
Nickname
Message
Cancel
Send
Katso reseptivinkit
Graavilohipasta »
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
In order to give you the best experience we have set our website to allow cookies. Choose OK, if you accept the use of these cookies.
Terms of use
Accept