Runebergin tortut

Under 60 mins
12 kpl
Rate it:
Mean 4, rated 9 times
Runebergin tortut
Runebergin tortut

Ingredients:

1 dlElovena Kauraleseitä
1 dlpiimää
1 rklsitruunamehua
1/4 tlkarvasmanteliaromia
125 gBenecol Maistuva Rasvaseos 60 %
1 1/2 dlsokeria
1muna
2 1/4 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1 dlmantelirouhetta
1 1/2 tlkardemummaa
1 tlleivinjauhetta
1 tlruokasoodaa

Vuokien voiteluun:

Koristeluun:

4 dlvettä
1/2 dlvadelmahilloa
1/2 dltomusokeria

Koristeluun:

1 1/2 tlvettä tai
1/2 dlsitruunamehua
1/2 dltomusokeria
1 1/2 tlvettä tai
sitruunamehua

Recipe:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele muffinssipellin syvennykset tai metalliset torttuvuoat Juoksevalla Sunnuntailla.
  2. Sekoita kauraleseiden joukkoon piimä, sitruunamehu ja karvasmanteliaromi. Anna seoksen turvota hetki.
  3. Vaahdota keskenään margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne sekä lese-piimäseos taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista uunin keskitasossa 18-20 minuuttia.
  5. Laita jäähtyneiden torttujen keskelle pieni lusikallinen vadelmahilloa. Sekoita tomusokerista ja vedestä seos, pane se muovipussiin ja leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. Pursota kuorrutusta renkaaksi hillon ympärille.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message