Piimä-banaanikakku

Over 60 mins
1 kakku
Rate it:
Mean 3, rated 23 times
Piimä-banaanikakku
Piimä-banaanikakku

Ingredients:

1banaani
2 dlpiimää
2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
1 tspkardemummaa
1 tspkanelia
2 tspsoodaa
1 1/2 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
4 dlSunnuntai Special Wheat Flour 2 kg
1 dlmantelijauhetta

Recipe:

  1. Voitele ja jauhota 1,8 litran vetoinen kakkuvuoka.
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Soseuta banaani.
  4. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  5. Kaada taikina kakkuvuokaan.
  6. Paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia.

Kakku säilyy hyvin peitettynä jääkapissa noin viikon verran.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message