Perinteiset joulupullat

Over 60 mins
(16 kpl)
Rate it:
Mean 5, rated 1 times
Perinteiset joulupullat
Perinteiset joulupullat

Ingredients:

2,5 dlmaitoa
1 dlsokeria
1muna
1-2 tspkardemummaa
0,5 tspsuolaa
0,5 gsahramia
1 bagSunnuntai Kuivahiivaa
7-8 dlSunnuntai Special Wheat Flour 2 kg
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta tai
100 gSunnuntai Leivontamargariinia

Voiteluun:

munaa

Koristeluun:

rusinoita

Recipe:

  1. Sekoita +42-asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) maitoon muna, sokeri, kardemumma, suola ja sahrami. Vispilöi taikinanesteeseen osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää loput jauhot ja huoneenlämpöinen margariini. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 40 minuuttia.
  2. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa ilmakuplat pois. Jaa taikina 16 osaan. Leivo paloista haluamasi mallisia joulupullia ja nosta pellille leivinpaperin päälle. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  3. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  4. Voitele pullat munalla ja koristele rusinoilla.
  5. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message