Pekoni-briequiche

Under 60 mins
( 8:lle)
Rate it:
Mean 4, rated 1 times
Pekoni-briequiche
Pekoni-briequiche

Ingredients:

1 packSunnuntai Mozzarella Piirakkataikina

Täyte:

300 gfileepekonia
2 dlhienonnettua purjoa
200 gbriejuustoa
3munaa
1 dlruokakermaa
125 granskankermaa
1 dlparmesanraastetta

Recipe:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni päälle 200 asteeseen. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoinen pala ja aseta se vuoan pohjalle.
  2. Paloittele pekoni ja paahda pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu purjo. Paista hetki niin että purjo pehmenee. Jäähdytä.
  3. Viipaloi briejuusto taikinapohjan päälle ja levitä päälle pekoniseos. Sekoita kulhossa munat, kerma, ranskankerma ja parmesanraaste.
  4. Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia.

Try also these

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message