Pähkinätoscakakku

Under 60 mins
(12-16 palaa)
Rate it:
Mean 4, rated 4 times
Pähkinätoscakakku
Pähkinätoscakakku

Ingredients:

Kakkutaikina:

tai

1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
2 dlProvena Gluten Free Baking Flour with Oats
1 tspleivinjauhetta
2munaa
1 1/2 dlsokeria
1/2 dlkermaa

Kuorrutus:

100 gSunnuntai Laktoositon leivontamargariini tai
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
1 dlsokeria
2 tbspProvena Gluten Free Baking Flour with Oats
2 tbsplaktoositonta kermaa
11/2 dlhasselpähkinärouhetta

Recipe:

  1. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (noin 25 cm) pohjalle. Rasvaa ja jauhota vuoka. Voit käyttää jauhotuksessa esimerkiksi Provenan Isoja Kaurahiutaleita tai gluteenittomia korppujauhoja. 
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Sulata margariini.
  4. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe.
  5. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhoseos, sekoita varovasti. Lisää joukkoon rasva ja lopuksi kerma.
  6. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia.
  7. Valmista kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Kuumenna varovasti koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee.
  8. Levitä kuorrutus kakun päälle ja paista kakkua vielä noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message