Mokkakakku

Over 60 mins
(10:lle)
Rate it:
Mean 0, rated 0 times
Mokkakakku
Mokkakakku

Ingredients:

3 dlSunnuntai Special Wheat Flour 2 kg
1 1/2 dlsokeria
1/2 dlperunajauhoja
2 rklkaakaojauhetta
1 rklleivinjauhetta
1 tlvanilliinisokeria
2 dlvettä
3/4 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste 500 ml

Väliin:

1 dlvadelmahilloa
2 dlsuomalaisia vadelmia
1 prkVaahtoutuva Vaniljakastiketta

Kuorrutus:

50 gSunnuntai Laktoositon Leivontamargariini 500 g
2 rklvahvaa kahvia
1 1/2 dltomusokeria
1 rklkaakaojauhetta
1 tlvanilliinisokeria

Koristeluun:

kookoshiutaleita

Vuokaan:

Recipe:

  1. Voitele margariinilla tasapohjainen 1 ½ litran kakkuvuoka ja leivitä mannasuurimoilla. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Sekoita kakkupohjan kuivat aineet keskenään. Lisää vesi ja Juokseva Sunnuntai (tai sulatettu margariinia), sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassaan.
  4. Hienonna vadelmat esim. haarukalla ja sekoita ne hilloin joukkoon. Halkaise jäähtynyt kakku kahteen osaan varovasti (kakku on hauras). Levitä väliin hillo ja vaniljakastike sellaisenaan.
  5. Sulata margariini kattilassa. Lisää muut aineet, sekoita hyvin. Kuumenna ja anna kiehahtaa. Anna hetki jäähtyä.
  6. Kaada kuorrutus kakun päälle ja reunoille. Ripottele päälle kookoshiutaleita.
    Vinkki! Kakkupohja kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message