Mehevät kaurapullat

Over 60 mins
(n. 20 kpl)
Rate it:
Mean 3, rated 6 times
Mehevät kaurapullat
Mehevät kaurapullat

Ingredients:

No records found.

No records found.

No records found.

No records found.

Recipe:

  1. Sekoita +42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) maitoon sokeri, kardemumma ja suola. Lisää kuivahiiva kaurahiutaleisiin ja vispilöi taikinanesteeseen. Lisää jauhot ja huoneenlämpöinen margariini. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 40 minuuttia.
  2. Raasta omena karkeaksi raasteeksi. Imeytä omenoista irronnut ylimääräinen neste paperiin.
  3. Kauli kohonnut taikina jauhotetulla pöydällä suorakaiteen muotoiseksi levyksi (30 x 50 cm). Levitä levylle margariini, omenaraaste, sokeri ja kaneli. Kääri levy rullalle ja leikkaa n. 3 cm:n paloiksi. Nosta palat uunipellille paperivuokiin. Anna kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
  4. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  5. Voitele pullat munalla ja koristele raesokerilla.
  6. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.
    Kaurahiutaleita voi laittaa myös pullataikinaan maun siitä kärsimättä - päinvastoin kaura antaa pullille mehevyyttä ja makua.

Try also these

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message