Mariannen kääretorttu

Under 60 mins
(10-12:lle)
Rate it:
Mean 3, rated 6 times
Mariannen kääretorttu
Mariannen kääretorttu

Ingredients:

4munaa
1 1/2 dlsokeria
2 rklkaakaojauhetta
1 dlKruunu Karkea Vehnäjauho 1 kg
1 tlleivinjauhetta
3/4 dlperunajauhoja

Täyte:

2 dlkuohukermaa
3/4 dlpiparminttusuklaakaramellirouhetta
1/2- 1 rklsokeria

Recipe:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi muna-sokerivaahdon joukkoon kevyesti sekoittaen.
  3. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla noin 7 minuuttia.
  4. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi.
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon piparminttusuklaakaramellirouhe ja sokeri. Sekoita tasaiseksi.
  6. Levitä täyte torttulevylle. Kääri levy leivinpaperin avulla rullaksi, jätä saumakohta alaspäin. Laita torttu jääkaappiin kääreessään. Anna makujen tasaantua ennen tarjoilua.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message