Valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Over 60 mins
16 palaa
Rate it:
Mean 4, rated 8 times
Valkosuklaa-vadelmajuustokakku
Valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Ingredients:

Täyte:

300 gtuorejuustoa
200 gvalkosuklaata
3munaa
2 tbspmaissijauhoa
2 dlkermaa
1/2 dlsokeria
3 tbspsitruunamehua
200 gvadelmia

Recipe:

  1. Voitele irtopohjaisen (22-24 cm) pyöreän vuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pala ja vuoraa sillä vuoan pohja.
  2. Pohjaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.

 

TÄYTE:

  1. Sulata suklaa mikrossa.
  2. Sekoita maissijauhot kerman kanssa.
  3. Vatkaa munat yksitellen tuorejuuston joukkoon.
  4. Vatkaa joukkoon sulatettu valkosuklaa, sekä kerma-maissijauhoseos, sitruunamehu ja sokeri.
  5. Lisää lopuksi joukkon vadelmat.
  6. Kaada täyte pohjan päälle.
  7. Paista kakku 175 asteessa uunin alatasossa noin 50-60 minuuttia.
  8. Anna kakun jäähtyä vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja koristele halutessasi se tuoreilla marjoilla tai sihtaa päälle hiukan tomusokeria.
  9. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message