Gluteeniton tiikerikakku

Over 60 mins
Rate it:
Mean 3, rated 43 times
Gluteeniton tiikerikakku
Gluteeniton tiikerikakku

Ingredients:

Ainekset:

200 gSunnuntai Laktoositon leivontamargariini
2 dlsokeria
3munaa
3 dlSunnuntai 1kg gluteeniton jauhoseos
2 tspleivinjauhetta
2 tspvaniljasokeria

Lisää taikinaan:

2 tbsptummaa kaakaojauhetta
2 tbsplaktoositonta kermaa

Vuoan voiteluun:

Vuoan jauhotukseen:

gluteenittomia korppujauhoja

Recipe:

 

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen Laktoositon Sunnuntai Margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  3. Ota taikinasta noin kolmasosa toiseen kulhoon ja sekoita siihen kaakaojauhe ja laktoositon kerma.
  4. Kaada taikinat kerroksittain voideltuun ja korppujauhotettuun (gluteenittomia) rengaskakkuvuokaan. Pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, päälle tumma taikina ja pinnalle loput vaaleasta taikinasta. Tasoita pinta. Pistele taikinaa haarukalla pohjaan asti tasaisin välein niin saat kakkuun tiikerikuvion. Paista kakku uunin alatasossa  50-60minuuttia.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message