Feta-kasvispiirakka

Under 60 mins
( 40 palaa)
Rate it:
Mean 3, rated 17 times
Feta-kasvispiirakka
Feta-kasvispiirakka

Ingredients:

Pohja:

2 dlperunahiutaleita
4 dlSunnuntai Special Wheat Flour 2 kg
1 tspleivinjauhetta
3/4 tspsuolaa
200 gSunnuntai Laktoositon leivontamargariini
2 dlvettä

Täyte:

400 gparsakaalin nuppuja (pakaste)
2sipulia
2paprikaa
2 tbspSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
200 gfetajuustokuutioita
2-3 tspkuivattua basilikaa

Täytteen päälle:

3 jarNordic 2dl ruoka 15% sipuli kasvirasvasekoite
1 tspsuolaa
6munaa

Pinnalle:

4 dljuustoraastetta

Recipe:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi tai sekoita joukkoon pehmeä margariini. Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota jääkaapissa 15 minuuttia.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Paloittele tuore parsakaali, keitä nuput melkein kypsiksi (3-5 minuuttia) ja valuta. Jos käytät pakastettuja parsakaalin nuppuja, anna niiden sulaa. Hienonna sipulit ja kuutio paprikat.
  3. Kuumenna Sunnuntai Juokseva pannulla. Paista sekoittaen sipuli- ja paprikuutiot kuumalla pannulla kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja neste haihtunut.
  4. Ota hieman uunipannua (n. 30 x 40 cm) isompi pala leivinpaperia. Kauli tai taputtele  jauhoja apuna käyttäen uunipannun pohjan ja reunan kokoinen levy. Vedä paperi uunipannulle, paina reunat tiiviisti. Esipaista pohjaa uunin alatasossa 10 minuuttia.
  5. Levitä esipaistetulle pohjalle parsakaalit, sipulit, paprikat ja valutetut fetakuutiot, ripottele päälle basilikaa.
  6. Sekoita keskenään Nordic Ruoka sipuli, suola ja munat. Kaada seos täytteen päälle vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Jatka paistamista uunin keskitasossa 30-35 minuuttia, kunnes piirakka on saanut väriä.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message