Basilika-tomaattihyrrät

Under 60 mins
(26-28 kpl)
Rate it:
Mean 0, rated 0 times
Basilika-tomaattihyrrät
Basilika-tomaattihyrrät

Ingredients:

0,5 packSunnuntai Isot Lehtitaikinalevyjä

Täyte:

1 dlaurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
100 gtuorejuustoa
2-3 tspbasilikaa

Voiteluun:

munaa

Pinnalle:

pinjansiemeniä

Recipe:

 

  1. Sulata taikinalevy pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  3. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä noin 30 x 40 cm:n kokoiseksi levyksi.
  4. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi esimerkiksi saksilla. Notkista tuorejuusto ja levitä se taikinalevylle, jätä yläreunasta noin sentti ilman täytettä. Ripottele tomaattikuutiot ja basilika rahkavalmisteen päälle.
  5. Kääri levy pitkältä sivulta alkaen rullaksi, nipistä saumakohta hyvin kiinni. Leikkaa rulla terävällä veitsellä noin 1½ cm:n viipaleiksi. Nosta viipaleet leivinpaperin päälle pellille leikkauspinta ylöspäin.
  6. Voitele munalla ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä. Paista uunin keskitasolla 12-15 minuuttia.
     

Try also these

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message