Torino Tricolori Simpukka pasta

Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa

Runsakuituinen kolmivärinen Torino Tricolori Simpukka -pasta sopii hyvin kaikkii pastaruokiin. Punaisten simpukoiden valmistukseen on käytetty tomaattijauhetta ja vihreiden pinaattijauhetta. Tomaatti ja pinaatti antavat pastalle makua. Suosittelemme Torino Tricoloria erityisesti salaatteihin ja keittoihin.

Runsaskuituinen

Ainesosat

DurumVEHNÄjauho, vehnäkuitu, tomaattijauhe, pinaattijauhe, vesi.

Ravintosisältö (100 g)

Energiaa kJ1500 kJ
Energiaa kcal350 kcal
Rasvaa1,8 g
  josta tyydyttynyttä0,4 g
Hiilihydraatteja65 g
  josta sokereita3,6 g
Ravintokuitua6 g
Proteiinia15 g
Suolaa< 0,02 g
Magnesiumia55 mg 15 % **

Yksi annos (70 g) sisältää

Energiaa kJ1050 kJ13 % *
Energiaa kcal250 kcal13 % *
Rasvaa1,3 g2 % *
  josta tyydyttynyttä0,3 g2 % *
Hiilihydraatteja46 g18 % *
  josta sokereita2,5 g3 % *
Ravintokuitua4,2 g17 % *
Proteiinia11 g22 % *
Suolaa0,01 g0 % *
Magnesiumia39 mg 10 % **

* aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

** päivän saantisuosituksesta

Kokeile myös näitä

Testaa nämä reseptit

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti