Torino Ruis pasta

Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa

Torino Ruis pasta sopii hyvin kaikkiin pastaruokiin, erityisesti lisäkkeeksi, salaatteihin ja paistoksiin. Ruispastan valmistukseen käytetään vehnän lisäksi kuitu- ja kivennäisainepitoista ruista. Ruis on tärkein ravintokuidun lähteemme ja se antaa pastalle tumman täyteläistä väriä ja viljaista makua.

Runsaskuituinen

Ainesosat

DurumVEHNÄjauho, RUISjauho (24%), vehnäjauho, vehnäkuitu, vesi.

Ravintosisältö (100 g)

Energiaa kJ1450 kJ
Energiaa kcal350 kcal
Rasvaa1,9 g
  josta tyydyttynyttä0,3 g
Hiilihydraatteja65 g
  josta sokereita2,8 g
Ravintokuitua9 g
Proteiinia12 g
Suolaa0 g
Magnesiumia66 mg 18 % **
Rautaa3 mg 21 % **

Yksi annos (70 g) sisältää

Energiaa kJ1000 kJ12 % *
Energiaa kcal240 kcal12 % *
Rasvaa1,3 g2 % *
  josta tyydyttynyttä0,2 g1 % *
Hiilihydraatteja46 g18 % *
  josta sokereita2 g2 % *
Ravintokuitua6,3 g25 % *
Proteiinia8,4 g17 % *
Suolaa0 g0 % *
Magnesiumia46 mg 12 % **
Rautaa2,1 mg 15 % **

* aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

** päivän saantisuosituksesta

Kokeile myös näitä

Testaa nämä reseptit

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti