Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauho
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 19 kertaa
Tulosta
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauho jauhetaan vehnänjyvän ydinosasta, jossa on jyvän parhaat ominaisuudet. Se on karkeampaa kuin Erikoisvehnäjauho ja sopii siksi erityisen hyvin kakkujen ja pikkuleipien leivontaan. Karkeammasta vehnäjauhosta tulee kuohkeampia leivonnaisia. Valmistettu Raision hiilineutraalilla tehtaalla.
Ainesosat
VEHNÄ
Ravintosisältö (100 g)
Energiaa kJ
1500 kJ
Energiaa kcal
360 kcal
Rasvaa
2,1 g
josta tyydyttynyttä
0,4 g
Hiilihydraatteja
70 g
josta sokereita
0,5 g
Ravintokuitua
4 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0 g
Kokeile myös näitä
Sunnuntai Karkea Täysjyväruisjauho 1 kg
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho 1 kg
Sunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseos 1 kg
Sunnuntai Karkea Vehnäjauho 1 kg
Testaa nämä reseptit
Puurovohvelit
Täytekakkupohja, 4 munaa
Siemensämpylät
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Graavilohipasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK