Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauho

Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa

Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauho jauhetaan vehnänjyvän ydinosasta, jossa on jyvän parhaat ominaisuudet. Se on karkeampaa kuin Erikoisvehnäjauho ja sopii siksi erityisen hyvin kakkujen ja pikkuleipien leivontaan. Karkeammasta vehnäjauhosta tulee kuohkeampia leivonnaisia. 

Ainesosat

VEHNÄ

Ravintosisältö (100 g)

Energiaa kJ1500 kJ
Energiaa kcal360 kcal
Rasvaa2,1 g
  josta tyydyttynyttä0,4 g
Hiilihydraatteja70 g
  josta sokereita0,5 g
Ravintokuitua4 g
Proteiinia12 g
Suolaa0 g

Kokeile myös näitä

Testaa nämä reseptit

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti