Elovena Plus Vehnälese

Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Vehnänjyvän uloimmista kuorikerroksista valmistettava vehnälese sisältää runsaasti kuitua ja se on hyvä proteiinin lähde. Vehnäleseet sopivat hyvin leivonnaisiin antamaan viljaista makua ja rouheisuutta. Niitä voi nauttia myös sellaisenaan maitoon, viiliin tai jogurttiin sekoitettuna tai niiden päälle ripoteltuna.

Runsaskuituinen

Ainesosat

VEHNÄ

Ravintosisältö (100 g)

Energiaa kJ1000 kJ
Energiaa kcal250 kcal
Rasvaa5,6 g
  josta tyydyttynyttä1 g
Hiilihydraatteja11 g
  josta sokereita2 g
Ravintokuitua49 g
Proteiinia14 g
Suolaa0 g
E-vitamiinia2,7 mg 23 % **
B1-vitamiinia (tiamiini)0,7 mg 64 % **
B2-vitamiinia (riboflaviini)0,3 mg 21 % **
Niasiinia34 mg 213 % **
B6-vitamiinia1,1 mg 79 % **
Foolihappoa260 ug 130 % **
Magnesiumia591 mg 158 % **
Rautaa14 mg 100 % **
Sinkkiä7,9 mg 79 % **

Kokeile myös näitä

Testaa nämä reseptit

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti