Yhden kattilan savulohipasta

Alle 30 min
(2-3 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 1 kertaa
Yhden kattilan savulohipasta
Yhden kattilan savulohipasta

Ainekset:

1/2 psTorino Kaura-Parsakaalipastaa
1pilkottu valkosipulinkynsi
1-2salottisipulia viipaloituna ohuiksi renkaiksi
4 dlkylmää vettä
1 dlkermaa
100 gpiparjuurituorejuustoa
2 rklkalafondia
1 rklsitruunamehua
1/2 tlmustapippurirouhetta
ripaussokeria
70 gtuoretta pinaattia

Lisäksi:

100-150 gsavulohta

Ohje:

 

  1. Laita kaikki ainekset laakeaan (ø 25 cm) kattilaan ohjeen mukaisessa järjestyksessä.
  2. Anna kiehua poreillen miedolla lämmöllä 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Keittämisen jälkeen kattilan pohjalle saa jäädä nestettä noin 2 senttiä.
  3. Siirrä pasta levyltä, lisää paloiteltu savulohi. Peitä kannella ja anna vetäytyä 5 minuuttia.

VINKKI: Juhlavamman version pastasta saat korvaamalla kalafondin hummerifondilla sekä savulohen jokiravunpyrstöillä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti