Vuohenjuusto-tomaattisuupalat

Alle 60 min
( 18 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Vuohenjuusto-tomaattisuupalat
Vuohenjuusto-tomaattisuupalat

Ainekset:

1 pktSunnuntai Lehti- ja torttutaikinalevyjä
400 gvuohenmaitojuustoa
9 kplminitomaatteja
kuivattua oreganoa

Koristeeksi:

tuoretta oreganoa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Ota pyöreällä muotilla lehtitaikinalevystä piiraspohjia ( halkaisija 5 cm). Yhdestä levystä tulee kolme piiraspohjaa. Nosta pohjat pellille leivinpaperin päälle.
  3. Leikkaa vuohenmaitojuustot  n. 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Puolita minitomaatit.
  4. Aseta piiraspohjille vuohenjuustoviipaleet. Paina kevyesti vuohenjuustoihin minitomaatinpuolikas leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle kuivattua oreganoa.
  5. Paista uunin keskitasossa  15-17 minuuttia.
  6. Laita piiraiden päälle pieni tuore oreganon oksa.
  7. Jos piiraat kallistuvat uunissa ja tomaatti putoaa pellille, nosta se heti kuumana takaisin juuston päälle.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti