Vegaaniset myslipatukat

Alle 60 min
(12-20 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 2 kertaa
Vegaaniset myslipatukat
Vegaaniset myslipatukat

Ainekset:

5 dlProvena Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 3/4 dlauringonkukansiemeniä
2 dlmantelirouhetta
2 dlhasselpähkinärouhetta
100 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1/2 dlvaaleaa siirappia
1 1/2 dlfariinisokeria
1 dlkuivattuja mustikoita
1 dlkuivattuja karpaloita

Ohje:

  1. Levitä leivinpaperoidulle uunipellille kaurahiutaleet, auringonkukansiemenet, manteli- ja pähkinärouhe. Anna paahtua 160°C:ssa uunissa noin 10 minuutin ajan.
  2. Mittaa margariini, siirappi ja sokeri kattilaan ja lämmitä. Sekoita, kunnes rasva on sulanut.
  3. Kaada rasva-sokeriseos kuiva-aineiden joukkoon, lisää marjat ja sekoita huolellisesti.
  4. Kaada seos takaisin leivinpaperin päälle, tasoita uunipellin levyiseksi ja noin 22 cm pituiseksi levyksi tiiviisti painellen.
  5. Paista 30 minuuttia 160°C:ssa uunissa. Anna jäähtyä, leikkaa 12-20 palaan.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti