Vatkattu raparperipuuro

Yli 60 min
(4-5:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Vatkattu raparperipuuro
Vatkattu raparperipuuro

Ainekset:

1 lvettä
5 dlraparpelipaloja
1 1/2 dlNalleManna Mannasuurimo 1 kg
1 1/2 - 2 dlsokeria
1/4 tlkanelia

Ohje:

  1. Lisää kiehuvaan veteen raparperit ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
  2. Vispilöi joukkoon mannasuurimot ja keitä puuroa välillä sekoittaen noin 5 minuuttia. Lisää sokeri ja kaneli.
  3. Anna puuron jäähtyä kylmäksi ja vatkaa se kuohkeaksi.

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti