Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Yli 60 min
(16 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 7 kertaa
Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku
Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Ainekset:

Täyte:

300 gtuorejuustoa
200 gvalkosuklaata
3munaa
2 rklmaissijauhoa
2 dlkermaa
1/2 dlsokeria
1/2 dlsitruunamehua
200 gvadelmia

Ohje:

  1. Voitele irtopohjaisen (22-24 cm) pyöreän vuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pala ja vuoraa sillä vuoan pohja.
  2. Pohjaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.
  3. Sulata suklaa mikrossa.
  4. Sekoita maissijauhot kerman kanssa.
  5. Vatkaa munat yksitellen tuorejuuston joukkoon.
  6. Vatkaa joukkoon sulatettu valkosuklaa, sekä kerma-maissijauhoseos, sitruunamehu ja sokeri.
  7. Lisää lopuksi joukkoon vadelmat.
  8. Kaada täyte pohjan päälle.
  9. Paista kakku 175 asteessa uunin alatasossa noin 50-60 minuuttia.
  10. Anna kakun jäähtyä vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja koristele halutessasi se tuoreilla marjoilla tai sihtaa päälle hiukan tomusokeria.
  11. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti