Vadelma-vaniljakauratorttu

Yli 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Vadelma-vaniljakauratorttu
Vadelma-vaniljakauratorttu

Ainekset:

Kuorrutus:

1,5 dlkuohukermaa
0,75 dlsokeria
1 rklsiirappia
1 rklkaakaojauhetta

Täyte:

2 dlkuohukermaa
1-2 rklsokeria
2 dlvadelmia

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  3. Jaa taikina kahteen osaan ja taputtele ne uunipellille leivinpaperin päälle pyöreiksi levyiksi (halkaisija 20 cm). Paista uunin keskitasolla 13-15 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä pellillä.
  4. Mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen kunnes seos sakenee.
  5. Kaada kuorrutus toiselle pohjalevylle. Anna jäähtyä.
  6. Vaahdota kerma. Mausta sokerilla.
  7. Nosta kuorruttamaton torttulevy varovasti tarjoiluvadille ja levitä täyte levylle. Ripottele pinnalle vadelmat. Nosta kuorrutettu levy päälle.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti