Tonnikala-pekonipasta

Alle 30 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tonnikala-pekonipasta
Tonnikala-pekonipasta

Ainekset:

Kastike:

1 prk (99/65 g)kapriksia
1 pienisitruuna (kuori + mehu)
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 pktpekonia
1 prktonnikalaa öljyssä
ripaussokeria
2 dlkermaa
n. 2 dlpastan keitin vettä
1 ½ dlraastettua parmesaania
reilustisilputtua persiljaa
mustapippuria

Pasta keittäminen:

1 1/2 lvettä
1 tlsuolaa
10 dlTorino Täsjyväkaura Gnocchi pastaa

Ohje:

  1. Valuta kaprikset hyvin.
  2. Raasta pestyn sitruuna kuori ja purista mehu.
  3. Kuori ja pilko sipulit
  4. Suikaloi pekoni.
  5. Laita Torino pasta kiehumaan.
  6. Kaada tonnikalan öljy kylmälle pannulle. Laita lämpö päälle ja lisää pekonisuikaleet. Paista pekoneita hetken aikaa, lisää sipulit ja anna ruskistua.
  7. Lisää kaprikset, sitruunan kuori - ja mehu, sokeri, kerma ja pastan keitin vettä.
  8. Kaada pastasta vesi pois. Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon.
  9. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja persiljasilppu. Mausta mustapippurilla.
  10. Tarjoile heti.

 

 

 

 

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti