Tonnikala-pekonipasta

Alle 30 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tonnikala-pekonipasta
Tonnikala-pekonipasta

Ainekset:

Kastike:

1 prk (99/65 g)kapriksia
1 pienisitruuna (kuori + mehu)
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 pktpekonia
1 prktonnikalaa öljyssä
ripaussokeria
2 dlkermaa
n. 2 dlpastan keitinvettä
1 ½ dlraastettua parmesaania
reilustisilputtua persiljaa
mustapippuria

Pasta:

1 1/2 lvettä
1 tlsuolaa
10 dlTorino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa

Ohje:

  1. Valuta kaprikset hyvin.
  2. Raasta pestyn sitruuna kuori ja purista mehu.
  3. Kuori ja pilko sipulit
  4. Suikaloi pekoni.
  5. Laita Torino pasta kiehumaan.
  6. Kaada tonnikalan öljy kylmälle pannulle. Laita lämpö päälle ja lisää pekonisuikaleet. Paista pekoneita hetken aikaa, lisää sipulit ja anna ruskistua.
  7. Lisää tonnikala, kaprikset, sitruunan kuori - ja mehu, sokeri, kerma ja pastan keitinvettä.
  8. Kaada pastasta vesi pois. Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon.
  9. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja persiljasilppu. Mausta mustapippurilla.
  10. Tarjoile heti.

 

 

 

 

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

14.09.2020 14:03

Koekeittiö

Kiitos huomiosta. Puuttunut tonnikala on nyt lisätty ohjeeseen.