Tomaatti-feta toast

Alle 30 min
(1 leipä)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tomaatti-feta toast
Tomaatti-feta toast

Ainekset:

muutamakirsikkatomaatti
1 tljuoksevaa hunajaa
1 tlbalsamiviinietikkaa
2 palaaruisleipää
Benecol Maistuva Rasvaseos
noin 50 gkevyt feta-juustoa
runsaastituoretta basilikaa

Ohje:

  1. Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne kahtia. Laita kirsikkatomaatit pieneen kulhoon ja lorauta päälle hunajaa ja balsamiviinietikkaa.
  2. Voitele ruisleipäsiivut Benecol Maistuvalla.
  3. Lusikoi toisen leipäsiivun päälle tomaattiseos ja murustele päälle fetajuusto.
  4. Laita tomaattien ja fetan päälle vielä runsaasti tuoretta basilikaa, nosta toinen leipäpala kanneksi.
  5. Paista täytettyä leipää voileipägrillissä tai paistinpannulla painon alla, kunnes se on ihanan rapea ja juusto on sulanut. 

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti