Teresan omppukeikauskakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 7 kertaa
Teresan omppukeikauskakku
Teresan omppukeikauskakku

Ainekset:

4-5kiinteää omenaa
50 gvoita
1 dlmuscovado-sokeria

Taikina:

100 gvoita
2 1/2 dlmuscovado-sokeria
1 tlvaniljasokeria
2munaa
4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 1/2 tlleivinjauhetta
ripaus suolaa
1 1/2 dlvähälaktoosista kermaa

Ohje:

  1. Kuori ja lohko omenat.
  2. Sulata voi paistinpannulla ja lisää sokeri.
  3. Kiehauta sekoitellen ja anna sokerin ruskistua keskilämmöllä koko ajan sekoitellen.
  4. Lisää omenalohkot ja anna niiden kypsyä seoksessa miedolla lämmöllä pari minuuttia.
  5. Kaada seos leivinpaperilla vuoratun syvän piirakkavuoan pohjalle.
  6. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
  7. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen kerman kanssa.
  8. Kaada taikina omenalohkojen päälle ja paista kakkua 180 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
  9. Jäähdytä hieman ja kumoa kakku vadille.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti