Teresan kesäkurpitsa-vuohenjuustopiiraat

Yli 60 min
(4 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 2 kertaa
Teresan kesäkurpitsa-vuohenjuustopiiraat
Teresan kesäkurpitsa-vuohenjuustopiiraat

Ainekset:

Pohja:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 1/2 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1 dlmantelijauhetta
1 1/2 rklkylmää vettä

Täyte:

150 gmaustamatonta tuorejuustoa
ripaussuolaa
1/2sitruunan raastettu kuori
1keskikokoinen kesäkurpitsa
100 gvuohenjuustoa
tuoretta timjamia
mustapippuria

Ohje:

  1. Nypi rasva ja jauhot sekaisin murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kääri taikina kelmuun ja laita hetkeksi jääkaappiin lepäämään.
  3. Voitele 4 kpl pieniä piirasvuokia (halkaisija n. 10 cm).
  4. Sekoita tuorejuuston joukkoon sitruunan kuori, mausta ripauksella suolaa.
  5. Leikkaa kesäkurpitsa ja vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi.
  6. Painele taikina piirasvuokien pohjille ja reunoille.
  7. Lusikoi tuorejuustoseos vuokien pohjalle.
  8. Asettele kesäkurpitsa- ja vuohenjuustoviipaleet limittäin tuorejuustoseoksen päälle.
  9. Viimeistele timjamilla ja mustapippurilla.
  10. Paista 200-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Jäähdytä hieman ja tarjoile salaatin kera.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti