Täyteläinen suklaa-appelsiinikakku

Yli 60 min
16-22 palaa
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 8 kertaa
Täyteläinen suklaa-appelsiinikakku
Täyteläinen suklaa-appelsiinikakku

Ainekset:

1appelsiini
250 gtummaa suklaata
250 gvoita
250 gtomusokeria
125 gSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
4munaa

Suklaakuorrutus:

1/2 dlkermaa
150 gtummaa suklaata
250 gvoita

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
  2. Pese appelsiini. Raasta kuori ja purista mehu.
  3. Sulata suklaa ja voi varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
  4. Lisää joukkoon tomusokeri, sekoita hyvin.
  5. Lisää joukkoon appelsiinin kuori- ja mehu, jauhot ja munat yksitellen.
  6. Kaada taikina irtopohjaiseen kakkuvuokaan (24 cm), jonka pohjalla on leivinpaperi.
  7. Paista uunin keskitasolla 18 minuuttia.
  8. Kakku saa jäädä hyvin pehmeäksi. Anna kakun asettua ja jäähtyä kylmäksi vuoassaan mielellään yön yli.
  9. Valmista kuorrutus sulattamalla mikrossa tai vesihauteessa suklaa, voi ja kerma.
  10. Leivitä kuorrutus kakun pinnalle ja reunoille. 

Tarjoile kermavaahdon ja vadelmakastikkeen kanssa.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti