Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Täyteläinen suklaa-appelsiinikakku
Yli 60 min
16-22 palaa
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 10 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1
appelsiini
250 g
tummaa suklaata
250 g
voita
250 g
tomusokeria
125 g
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
4
munaa
Suklaakuorrutus:
1/2 dl
kermaa
150 g
tummaa suklaata
250 g
voita
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Pese appelsiini. Raasta kuori ja purista mehu.
Sulata suklaa ja voi varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
Lisää joukkoon tomusokeri, sekoita hyvin.
Lisää joukkoon appelsiinin kuori- ja mehu, jauhot ja munat yksitellen.
Kaada taikina irtopohjaiseen kakkuvuokaan (24 cm), jonka pohjalla on leivinpaperi.
Paista uunin keskitasolla 18 minuuttia.
Kakku saa jäädä hyvin pehmeäksi. Anna kakun asettua ja jäähtyä kylmäksi vuoassaan mielellään yön yli.
Valmista kuorrutus sulattamalla mikrossa tai vesihauteessa suklaa, voi ja kerma.
Leivitä kuorrutus kakun pinnalle ja reunoille.
Tarjoile kermavaahdon ja vadelmakastikkeen kanssa.
Kokeile myös näitä
Sacherkakku
Nopea jauheliha-pastakeitto
Gluteeniton valkosuklaa-granaattiomenakakku
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Erikoisvehnäjauho 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Vartissa valmis pestopasta »
Broileri-ohravuoka »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Graavilohipasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK