Täyteläinen minestronekeitto

Alle 60 min
(4-6 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Täyteläinen minestronekeitto
Täyteläinen minestronekeitto

Ainekset:

1sipuli
2valkosipulinkynttä
2porkkanaa
2lehtisellerin vartta
1/2kesäkurpitsa
1 pktpekonia
öljyä
1 rkltomaattipyrettä
2kasvis- tai lihaliemikuutiota
1 kgtomaattimurskaa
1 lvettä
3laakerinlehteä
2 tloreganoa
1 tlsokeria
1/2 tlsavupaprikajauhetta
2 dlTorino Tricolori Simpukka pastaa
1 prk (380 g/230 g)papusekoitusta
100 gpakasteherneitä
mustapippuria myllystä

Lisäksi:

parmesaania, pestoa, paistettua pekonia ja leipää

Ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuori myös porkkanat ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Kuutioi lehtisellerin varret sekä kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Suikaloi pekoni.
  3. Ruskista pekoni öljyssä suuressa kattilassa. Lisää sipulit ja tomaattipyree, kuullota ne pehmeiksi. Lisää loput kasvikset sekä liemikuutiot. Jatka kuullottamista muutama minuutti.
  4. Lisää nesteet ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 30 minuuttia.
  5. Lisää Torino pastat ja pavut, jatka kypsennystä vielä noin 10 minuuttia.
  6. Lisää joukkoon herneet ja mustapippuri.
  7. Annostele keitto kulhoihin, raasta päälle parmesaania, laita lusikallinen pestoa jokaisen annokseen ja koristele halutessasi pekonilastuilla. Tarjoile rapean leivän kanssa.

                                     

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti