Täyteläinen appelsiinisuklaakakku

Yli 60 min
(16-22 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 29 kertaa
Täyteläinen appelsiinisuklaakakku
Täyteläinen appelsiinisuklaakakku

Ainekset:

Kakkutaikina:

1appelsiini
250 gtummaa suklaata
250 gvoita
250 gtomusokeria
125 gProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
4munaa

Suklaakuorrutus:

1/2 dlkermaa
150 gtummaa suklaata
50 gvoita

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
  2. Pese appelsiini. Raasta kuori ja purista mehu.
  3. Sulata suklaa ja rasva varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
  4. Lisää joukkoon tomusokeri, sekoita hyvin.
  5. Lisää joukkoon appelsiinin kuori- ja mehu, jauhot ja munat yksitellen.
  6. Kaada taikina irtopohjaiseen kakkuvuokaan (24 cm), jonka pohjalla on leivinpaperi.
  7. Paista uunin keskitasolla 18 minuuttia.
  8. Kakku saa jäädä hyvin pehmeäksi. Anna kakun asettua ja jäähtyä kylmäksi vuoassaan mielellään yön yli.
  9. Valmista kuorrutus sulattamalla mikrossa tai vesihauteessa suklaa, rasva ja kerma.
  10. Leivitä kuorrutus kakun pinnalle ja reunoille. 

Tarjoile kermavaahdon ja vadelmakastikkeen kanssa.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti