Täytekakkupohja, gluteeniton

Alle 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Täytekakkupohja, gluteeniton
Täytekakkupohja, gluteeniton

Ainekset:

4munaa
2 dlsokeria
2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1,5 tlleivinjauhetta

Vuoan voiteluun:

Vuoan leivitykseen:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina voideltuun, gluteenittomalla jauhoseoksella tai mantelijauheella leivitettyyn 2 l:n kakkuvuokaan.
  3. Paista uunin alatasossa noin 40 minuuttia.
  4. Kumoa kakku vuoastaan vasta hieman jäähtyneenä ja leikkaa kolmeen osaan. Kostuta pohjalevyt hedelmämehulla. Täytä ja koristele kakku esim. marjoilla tai säilykehedelmillä ja kermavaahdolla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti