Täytekakkupohja, 6 munaa

Alle 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 2, arvioitu 8 kertaa
Täytekakkupohja, 6 munaa
Täytekakkupohja, 6 munaa

Ainekset:

6munaa
2 dlsokeria
2 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1 dlperunajauhoja
2 tlleivinjauhetta

Vuoan voiteluun:

Vuoan leivitykseen:

korppujauhoja

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon. Sekoita taikina tasaiseksi varovasti nostellen.
  2. Kaada taikina huolellisesti voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija 24 cm) ja paista uunin alatasossa noin 35 minuuttia. Kumoa kakku vasta hieman jäähtyneenä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

18.06.2019 09:13

Koekeittiö

Hei! Mukavaa kuulla, että kakku on onnistunut. Kuuden munan kakku on tosiaan suositeltavaa tehdä 24-26 cm vuokaan. Sokerikakkupohjan ohje eri suuruisille kakuille löytyy myös uudistetuilta Sunnuntai-sivuiltamme, osoitteesta sunnuntai.fi/reseptit/sokerikakkupohja. Herkullisia leivontahetkiä! :)

13.06.2019 17:38

Kätkänneito

Laitoin 26 cm vuokaan hyvä tuli.

17.04.2013 15:41

Taikinauuni

Laitoin taikinan halkaisijaltaan 24cm vuokaan, kuten ohjeessa käskettiin. Vuoka oli aivan liian pieni, taikina turposi yli niin, että koko uuni on taikinassa. Suosittelen käyttämään isompaa vuokaa.

17.04.2013 15:39

Taikinauuni

Laitoin taikinan halkaisijaltaan 24cm vuokaan, kuten ohjeessa käskettiin. Vuoka oli aivan liian pieni, taikina turposi yli niin, että koko uuni on taikinassa. Suosittelen käyttämään isompaa vuokaa.