Suussasulavat valkosuklaaneliöt

Alle 30 min
(40 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Suussasulavat valkosuklaaneliöt
Suussasulavat valkosuklaaneliöt

Ainekset:

100 gvalkosuklaata
150 gSunnuntai Leivontamargariinia
1,5 dlsokeria
0,5 dlsiirappia
1 tlvanilliinisokeria
4 dlElovena Isoja Kaurahiutaleita
1 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Leikkaa suklaa pieniksi paloiksi.
  2. Sulata margariini ja anna jäähtyä. Lisää jäähtyneen margariinin joukkoon sokeri ja siirappi.
  3. Sekoita keskenään loput kuivat aineet ja lisää margariinin joukkoon. Lisää lopuksi suklaapalat varovasti sekoittaen.
  4. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle tasaiseksi levyksi (noin 25 x 30 cm) esim. haarukalla painaen. (Taikina on tässä vaiheessa irtonaista, mutta tasoittuu uunissa).
  5. Paista uunin keskitasossa noin 15 minuuttia, kunnes leivonnainen on vaalean ruskea.
  6. Vedä leivinpaperi varovasti pois pelliltä. Leikkaa levy terävällä veitsellä välittömästi haluamasi kokoisiksi neliöiksi. Irrota palat toisistaan vasta jäähtyneenä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti