Sunnuntai banaani-suklaakakku

(Noin 15 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 3 kertaa
Sunnuntai banaani-suklaakakku
Sunnuntai banaani-suklaakakku

Ainekset:

2banaania
200 gtummaa suklaata
1 dlSunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta
1 1/2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1/2 dlmantelijauhetta
1 tlsoodaa
1/2 tlleivinjauhetta
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
2-2 1/2 dlsokeria
2munaa
1 dlkermaviiliä

Kuorrutus:

75 gtummaa suklaata
25 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 rklkermaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Kuori ja soseuta banaanit joko sauvasekoittimella tai haarukalla.
  3. Rouhi suklaa veitsellä isoiksi paloiksi.
  4. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  5. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
  6. Lisää joukkoon munat yksitellen.
  7. Lisää joukkoon banaanisose ja kermaviili, sekoita hyvin.
  8. Lisää kuivat aineet ja suklaapalat.
  9. Kaada taikina voideltuun noin 1 1/2 litran vetoiseen suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
  10. Paista tasalämmössä uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
  11. Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista.

Suklaakuorrutus:

  1. Sulata mikrossa tai kattilassa kaikki kuorrutuksen aineet.
  2. Levitä kuorrutus kakun päälle. 
  3. Koristele haluamallasi tavalla.

KAKKU ON PARHAIMMILLAAN SEURAAVANA PÄIVÄNÄ.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti