Suklaasavariini

Yli 60 min
(8-10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 1 kertaa
Suklaasavariini
Suklaasavariini

Ainekset:

150 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1,5 dlvettä
3 dlsokeria
2,5 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
3 rklkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
2munaa

Kuorrutus:

50 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
0,5 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
0,5 dllaktoositonta ruokakermaa
1,5 dltomusokeria
1 rklkaakaojauhetta
1 tlvaniljasokeria

Vuoan voiteluun:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota pyöreä, tasapohjainen kakkuvuoka ( halkaisija n. 24 cm)
  2. Sulata margariini kattilassa. Mittaa joukkoon vesi ja kuumenna seos kiehuvaksi.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  4. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Ei tarvitse vaahdottaa.
  5. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kaada joukkoon munaseos ja lopuksi kuuma vesi-rasvaseos. Vatkaa hyvin, kuivat aineet jäävät helposti kulhon pohjalle. Kaada vuokaan ja paista 40-50 minuuttia.
  6. Kumoa kypsä kakku leivinpaperin päälle vadille.
  7. Valmista kuorrutus. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Kaada kuuma kuorrutus kuuman kakun päälle. Anna jäähtyä rauhassa viileässä paikassa. Kun kakku on täysin jäähtynyt se irtoaa vaivattomasti leivinpaperista ja voit nostaa sen tarjoiluvadille. Tarjoa vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti