Gluteeniton suklaa-chilikakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton suklaa-chilikakku
Gluteeniton suklaa-chilikakku

Ainekset:

4 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
2 1/2 dlintiaani- tai ruokosokeria
2 tlsoodaa
175 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1 dlomenamarmeladia
250 glaktoositonta turkkilaista jogurttia
1-2tuoretta chiliä
100 gtummaa suklaata

Kuorrutus:

100 gtummaa suklaata
35 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1 rklhunajaa tai siirappia

Ohje:

  1. Voitele huolellisesti noin kahden litran vetoinen kakkuvuoka, jauhoita (gluteenittomilla) korppujauhoilla.
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  4. Pese chili, halkaise pituussuunnassa ja poista siemenet. Pilko pieniksi paloiksi. Lisää taikinaan chiliä oman mieltymyksesi mukaan.
  5. Sekoita sulan margariinin joukkoon omenamarmeladi, jogurtti ja chilipalat.
  6. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne hyvin sekoittaen nesteen joukkoon.
  7. Kaada voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin tunti.
  8. Jäähdytä kakkua hieman ennen kuorrutteen lisäämistä.
  9. Sulata kuorrutteen suklaa ja margariini mikrossa. Lisää hunaja tai siirappi ja sekoita hyvin.
  10. Kaada kuorrute kakun päälle. Voit koristella kakun vaikka suklaalastuilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti