Sitruunainen raparperipiirakka

Yli 60 min
(24 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 25 kertaa
Sitruunainen raparperipiirakka
Sitruunainen raparperipiirakka

Ainekset:

300 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 dlsokeria
2munaa
4 1/2 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta

Täyte:

1 lraparperipaloja
2 prksitruunan makuista rahkaa
1 dlkermaa tai maitoa
1 dlsokeria
3munaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille (35 cm x 40 cm).
  4. Ripottele taikinan päälle raparperipalat. Sekoita muut täytteen aineet keskenään. Levitä piirakan päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

07.06.2018 10:49

Jaku

Muksi sivujen ohjeet muuttuneet aineluettelon osalta tällaisiksi, että osa raaka-aineista jää tulostumatta jos haluat itsellesi ohjeen tulostaa tekoa vasten. Huono homma, toivottavasti tähän tulee korjaus ja näkyvät niin kuin ennen.