Sitruuna-chili-valkosipulipastaa paahdetulla parsakaalilla

Alle 60 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Sitruuna-chili-valkosipulipastaa paahdetulla parsakaalilla
Sitruuna-chili-valkosipulipastaa paahdetulla parsakaalilla

Ainekset:

Paahdettu parsakaali:

400 gparsakaalia
1/2 dlraastettua Pecorinoa
3/4 dlsitruunaöljyä
1/2 dlkorppujauhoja
1/2 tlsuolaa
ripaussokeria

Lisäksi:

1 1/2 lvettä
1 tlsuolaa
6 dlTorino Kaura-Parsakaalipastaa
1/2 dlsitruunamehua
3valkosipulinkynttä
1chili
reilustilehtipersiljaa
1/2 dlöljyä
1 tlsokeria

Päälle:

1/2 dlpaahdettuja pinjansiemeniä
raastettua Pecorinoa
mustapippuria

Ohje:

  1. Huuhtele parsakaali ja pilko se pienemmäksi. Kuori varsi ja pilko paloiksi.
  2. Laita parsat uunipellille. Lisää päälle muut aineet ja sekoita hyvin. Paahda 200 asteisessa kiertotilmauunissa noin 12 minuuttia.
  3. Keitä Torino-pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  4. Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili.
  5. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota siinä valkosipuli, chili, ja sokeri. Kaada joukkoon pasta.
  6. Sekoita hyvin ja kääntele mukaan hienonnettu lehtipersilja. 
  7. Kaada pasta tarjoiluastiaan, nosta päälle paahdetut parsat. Ripottele päälle paahdetut pinjansiemenet sekä juustoraaste ja kieräytyä muutama kierros mustapippuria myllystä. 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti