Sieni-pekonipiirakka

Alle 60 min
(12-16 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Sieni-pekonipiirakka
Sieni-pekonipiirakka

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

250 gsäilykesienikuutioita
170 gpekonia
1sipuli
2 dllaktoositonta kermaa
2-3munaa
70 gmustaleima emmental raastetta
2 tlsitruunamehua
suolaa, mustapippuria ja sokeria

Ohje:

  1. Sulata taikina pakkuksen ohjeen mukaan.
  2. Taputtele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija n. 28 cm) pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin alatasolla 10 minuuttia.
  3. Valuta sienikuutiot hyvin.
  4. Pilko sipuli ja pekoni.
  5. Ruskista pekonisilppua hetken aikaa omassa rasvassaan, lisää sipuli ja sienet. Paista noin 5 minuuttia.
  6. Sekoita kerma ja munat. Lisää joukkoon juustoraaste, sitruunamehu, suola, mustapippuri ja sokeri.
  7. Lisää joukkoon sieni-pekoniseos. Tarkista maku.
  8. Kaada täyte esipaistetun taikinan päälle. 
  9. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin 35 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti