Sieni-pekoni-ohrapiirakka

Yli 60 min
(8-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 5 kertaa
Sieni-pekoni-ohrapiirakka
Sieni-pekoni-ohrapiirakka

Ainekset:

Täyte:

3/4 dl (raakaa)Torino Ohrahelmeä
315/160 gsienikuutioita (Sauvon)
1/2sipuli
170 gpekonia
2 dlkermaa
2munaa
ripauksetsuolaa,valkopippuria, timjamia, sokeria

Ohje:

  1. Nypi pehmeä margariini, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin voidellun pyöreän vuoan (28 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohja haarukalla ja esipaista noin 10 minuuttia.
  2. Keitä ohrahelmi paketin ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin.
  3. Valuta sienet. Kuori ja pilko sipuli, suikaloi pekoni.
  4. Ruskista ensin pekonisuikaleita muutama minuutti. Lisää sienet sekä sipuli ja jatka paistamista hetken aikaa.
  5. Sekoita kerma, munat, mausteet ja ohrahelmet. Lisää joukkoon paistetut pekonit, sienet ja sipulit. Kaada täyte pohjan päälle.
  6. Paista 200 asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

26.04.2021 09:08

Koekeittiö

Kiitos Albiino huomioistasi. Virheet on nyt korjattu

23.04.2021 16:57

Albiino

"pyöreän (28 cm) pohjalle" puualustan? lautasen? Kasvisruoka merkki ! Vaikka pekonia, kermaa ja munaa, voihan vitsi. Kas kun ei makkaraa - oikea peruskasvis.

10.11.2018 09:36

Ihan sienessä

Kiva resepti, ohrahelmi mukava lisä.