Ruokaisa vuohenjuusto-kasvispiirakka

Alle 30 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Ruokaisa vuohenjuusto-kasvispiirakka
Ruokaisa vuohenjuusto-kasvispiirakka

Ainekset:

1 pktSunnuntai Ruisperunataikinaa
TAISunnuntai Piirakkataikinaa
2-3porkkanaa
150 gpalsternakkaa
2omenaa
1/2purjosipuli
200 gkesäkurpitsaa
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 dlhienonnettua persiljaa tai tilliä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria

Täytteen päälle:

3munaa
1 1/2 dlsmetanaa
2 dlkermaa
1/2 tlsuolaa

Pinnalle:

200 gvuohenjuustoa

Tarjoiluun:

pinjansiemeniä ja hunajaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Painele sulanut taikina pyöreän piirasvuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.
  3. Kuori ja raasta porkkana, palsternakka ja omena. Raasta kesäkurpitsa. Leikkaa purjo puolirenkaiksi.
  4. Kuumenna Sunnuntai juokseva paistipannussa. Kuullota kasvisraaste, purjosuikaleet ja raastettu omena kahdessa erässä kuumassa rasvassa koko ajan sekoittaen, kunnes kasvikset hieman pehmenevät. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon hienonnettu persilja tai tilli.
  5. Kaada kasvisseos pohjalle. Sekoita munat, smetana, kerma ja suola tasaiseksi. Kaada kasvissuikaleiden päälle.
  6. Viipaloi vuohenjuusto ja laita viipaleet piirakan päälle. Paista uunin keskitasossa 30-35 minuuttia.
  7. Valuta kypsän piirakan vuohenjuustoviipaleille hunajaa ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä. Tarjoile lämpimänä tuoreen salaatin kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti