Ruokaisa vihannespannukakku

Yli 60 min
(Uunipellinen)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Ruokaisa vihannespannukakku
Ruokaisa vihannespannukakku

Ainekset:

Taikina:

4munaa
1 lmaitoa
5 dlSunnuntai Rouheinen Sämpyläjauhoja
1 dlsiemensekoitusta
1 1/2 tlsuolaa
1/4 tlvalkopippuria
1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Täyte:

100 gpurjoa
150 gfenkolia
150 gkesäkurpitsaa
150 gpaprikaa
150 gporkkanaa
2valkosipulinkynttä
200 gkuutioitua fetajuustoa

Ohje:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Sunnuntai Juokseva.
  2. Anna turvota 30 minuuttia.
  3. Suikaloi vihannekset, kuori ja raasta porkkanat.
  4. Freesaa vihannesseosta Sunnuntai juoksevassa noin 10 minuuttia. 
  5. Lisää vihannesseos ja fetakuutiot taikinaa ja sekoita hyvin.
  6. Kaada taikina voidellulle uunipellille ja paista 220 asteessa noin 25 minuutia.

VINKKI: Voit vaihdella kasviksia makusi mukaan. Fetajuuston tilalle voit laittaa vaikka sinihomejuustoa.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti