Runebergintortut

Alle 60 min
(10-12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 1 kertaa
Runebergintortut
Runebergintortut

Ainekset:

1 dlElovena Plus Vehnäleseitä
1 dlpiimää
1 rklsitruunamehua
1/4 tlkarvasmanteliaromia
125 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 1/2 dlsokeria
1muna
2 1/4 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1 dlmantelirouhetta
1 1/2 tlkardemummaa
1 tlleivnjauhetta
1 tlruokasoodaa

Lisäksi:

Metallisia torttuvuokia tai paperisia muffinssivuokia tai muffinssipelti

Vuokien voiteluun:

Koristeluun:

1/2 dlvadelmahilloa
1/2 dltomusokeria
1 1/2 tlvettä tai sitruunamehua

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 190 asteeseen (tai kiertoilmalla 175 asteeseen). Voitele muffinssipellin syvennykset tai metalliset torttuvuoat Sunnuntai Juoksevalla.
  2. Sekoita kauraleseiden joukkoon piimä, sitruunamehu ja karvasmanteliaromi. Anna seoksen turvota hetki.
  3. Vaahdota keskenään margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne, sekä lese-piimäseos, taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista uunin keskitasossa 18-20 minuuttia.
  5. Laita jäähtyneiden torttujen keskelle pieni lusikallinen vadelmahilloa. Sekoita tomusokerista ja vedestä seos, pane se muovipussiin ja leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. Pursota kuorrutus renkaaksi hillon ympärille.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

26.05.2014 07:02

Kuluttajapalvelu

Koekeittiö kiittää lämpimästi ja toivottaa jatkossakin maukkaita leivontahetkiä!

23.05.2014 15:07

MultiPaakari

Oli hyviä!