Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Runebergin tortut Benecolin tapaan
Alle 60 min
(12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 9 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1 dl
Elovena Kauraleseitä
1 dl
piimää
1 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
karvasmanteliaromia
125 g
Benecol Maistuva -levitettä
1 1/2 dl
sokeria
1
muna
2 1/4 dl
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauhoa
1 dl
mantelirouhetta
1 1/2 tl
kardemummaa
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa
Vuokien voiteluun:
Benecol Maistuva -levitettä
Kostutusliemi:
4 dl
vettä
3-4 rkl
sokeria
arrakiaromia
Koristeluun:
1/2 dl
vadelmahilloa
1/2 dl
tomusokeria
1 1/2 tl
vettä tai
sitruunamehua
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele muffinipellin syvennykset tai metalliset torttuvuoat Benecol Maistuvalla.
Sekoita kauraleseiden joukkoon piimä, sitruunamehu ja karvasmanteliaromi. Anna seoksen turvota hetki.
Vaahdota keskenään margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne sekä lese-piimäseos taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskitasossa 18-20 minuuttia. Jäähdytä hyvin.
Valmista kostutusliemi. Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja arrakiaromi. Kuumenna kunnes sokeri on liuennut veteen. Anna jäähtyä.
Laita jäähtyneiden torttujen keskelle pieni lusikallinen vadelmahilloa. Sekoita tomusokerista ja vedestä seos, pane se muovipussiin ja leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. Pursota kuorrutusta renkaaksi hillon ympärille.
VINKKI: Voit jättää tortut myös kostuttamatta!
Kokeile myös näitä
Norjan munkit
Gluteeniton kirsikka-mantelipulla
Gluteenittomat suklaamokkamuffinssit
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Kauralese 700 g
Benecol Maistuva 225 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Vartissa valmis pestopasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Graavilohipasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK