Rukiiset pinaattiletut

Alle 60 min
noin 32 kpl
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Rukiiset pinaattiletut
Rukiiset pinaattiletut

Ainekset:

150 gpakastepinaattia
1/2 lrasvatonta maitojuomaa (laktoositonta)
2munaa
1/2 tlsuolaa
1 tlsokeria
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste 500 ml
1 dlSunnuntai Hieno Täysjyväruisjauho 1 kg
1 1/2 dlSunnutai Erikoisvehnäjauho 2 kg

Paistamiseen:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste

Ohje:

  1. Sulata pinaatti.
  2. Sekoita maito, pinaatti, munat, suola, sokeri, Sunnuntai Juokseva ja jauhot.
  3. Anna taikinan turvota 20 minuuttia.
  4. Paista  kuumalla pannulla rasvassa pieniä (noin 30 kpl) tai isoja lettuja.
  5. Tarjoa esimerkiksi hillon tai marjojen ja raejuuston kanssa.

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

20.06.2016 07:40

Kuluttajapalvelu

Virhe korjattu - kiitos huomiosta!

18.06.2016 08:12

Aada

Miksi tämä tulee kun hakee maidotonta? Laktoositon maitojuoma on maitoa!