Rukiinen rucola-broilerisalaatti

Yli 60 min
(6-8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Rukiinen rucola-broilerisalaatti
Rukiinen rucola-broilerisalaatti

Ainekset:

1 1/2 lvettä
3 dlTorino Ruis pastaa

Marinadi:

3/4 dlöljyä
2 rklhunaja-omenaviinietikkaa
1/2 rklhunajaa tai
ripaussokeria
1/2 rklsinappia
1valkosipulin kynsi murskattuna
1/2 tlmustapippuria

salaattiin:

300 gkevyesti suolattuja broilerin fileesuikaleita
150 gkurkkua
1/2punasipulia
125 gluumutomaattia
rucolasalaattia
jääsalaattia

Paistamiseen:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää hyvin valutettu pasta marinadin joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.
  3. Paista broilerin fileesuikaleet Sunnuntai Juoksevassa.
  4. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku puolikaaren muotoisiksi viipaleiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja halkaise luumutomaatit. Leikkaa tai revi jääsalaatti ja rucola.
  5. Vuoraa tarjoiluastia vihreällä salaatilla. Levitä päälle kerroksittain marinoitua pastaa, salaattia ja muita raaka-aineita. Koristele kirsikkatomaateilla ja rucolanlehdillä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti