Rukiinen rosmariininäkkileipä

Alle 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Rukiinen rosmariininäkkileipä
Rukiinen rosmariininäkkileipä

Ainekset:

2 1/2 dlvettä
2 1/2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tlsuolaa
1 1/2 tlkuivattua rosmariinia
1 dlElovena Plus Vehnäleseitä
5 dlSunnuntai Karkea Täysjyväruisjauhoja

Pinnalle:

auringonkukansiemeniä, seesaminsiemeniä, pellavansiemeniä ja kuivattua rosmariinia

Kaulintaan:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki aineet kesenään, joko käsin tai vatkaimella.
  3. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi.
  4. Poista ylempi leivinpaperi. Sivele näkkileipä kevyesti vedellä ja ripottele pinnalle siemenet. Peitä vielä leivinpaperilla ja kaulitse uudelleen. Poista ylempi leivinpaperi ja nosta näkkileipä uunipellille.
  5. Paistan uunissa tasalämmössä 7-9 minuuttia. Näkkileipien tulee olla rapeita.
  6. Jäähdytä ja säilytä tiiviissä rasiassa.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti